Тайните при избора на мъжки парфюм

Тайните при избора на мъжки парфюм.Пазарът на парфюми е огромен и предлага невероятно разнообразие от марки. Така намирането на перфектния мъжки парфюм често се оказва трудна, дори непосилна, задача.

При избора на парфюм в повечето мъже надделява прагматизма, залагайки основно на неговото практическо приложение. Много експерти обаче смятат, че правилно подбраният парфюм може да придаде уникална нотка в личността, създавайки една нова и подобрена визия.

С подходящо облекло и перфекно подбран парфюм, един мъж е способен да привлече вниманието на всяка жена. Затова трябва да се подходи наистина внимателно при избора на мъжки парфюм. Той трябва да бъде пряко отражение на социалнния статус на човека, който го носи. Мъжете често се доверяват на добре познати имена и марки, пренебрегвайки факта, че парфюмите, които купуват не отговарят на тяхната същност. А това си е чиста загуба на пари.

Преди да започнете своето търсене на перфекния мъжки парфюм трябва да имате ясна предства за характера на човека, за когото е предназначен. Отговорите на следните въпроси могат да ви дадат ясна представа за това в каква посока да насочите своите търсения:

  • Какъв е характера на мъжа?
  • Какъв е неговия начин на живот?
  • Какво влияе благоприятно на неговото настроение?
  • Активен ли е, или води по-спокоен начин на живот?


Сега след като сте намерили отговорите на тези въпроси и сте придобили предстваа за характера на човека, за когото избирате парфюм, истинското проучване започва.

В днешно време все по-често явление при покупка на парфюм е неговото предварително проучване в интернет. Най-добрата практика за това е събирането на впечатления в интернет от коментари и ревюта. Така можете да разберете какво е общото мнение за даден парфюм, за какви събития е подходящ и какво в него не се харесва.

Вече заредени с  всичката тази информация, несъмнено ще успете да откриете точния парфюм, а и доста често, къде може да се намери на най-добра цена.

Много от по-големите магазини предлагат мостри, за да ви помогнат в откриването на точния аромат. А ако наистина изпитвате затруднения в избора си не се колебайте да поискате съвет от консултантите в магазина.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818