Ралф Лорън пуска на пазара Big Pony Collection аромати само за жени

Big Pony Fragrance Collection for Women

 

L'Oréal и дизайнерът Ралф Лорън наскоро обявиха, че възнамеряват да пуснат на пазара Big Pony Collection аромати за жени. Женската линия ще следва успеха на Big Pony Collection за мъже. Серията ще бъде пусната в Европа, Азия и Съединените щати през март и до април ще може да бъде закупена навсякъде по света.

 

Линията предлага четири аромата, всеки от тях отговорящ на различни настроения и поводи. Първият аромат е СПОРТЕН, вторият - ЧУВСТВЕН, третият - "СВОБОДЕН ДУХ" - за жени, които са непокорни и независими, а четвъртият - СТИЛЕН - за жени, които са смели и динамични.

 

Изчистената компазиция е постигната чрез смесване само на две съставки, придаващи уникалност на колекцията с един наистина вдъхновяващ краен резултат.

 

Четирите нови парфюма ще се предлагат във флакони с подобна форма на тази на мъжките аромати, но с по-елегантен и издължен силует. Спортният дух и играта на контрасти са основната нишка в новия ароматен квартет за жени на Ralph Lauren. Флаконите са оформени в четири различни пастелни цветове и са номерирани с контрастни числа. 


Ralph Lauren Big Pony 1 for Women се предлага в светло син флакон със зелен номер 1. Той може да бъде определен като спортен аромат за смелите и самоуверени жени. Композицията му се състои от цитрусови и флорални нотки и по-конкретно съчетава свежестта на грейпфрут и чувствените нотки на бял лотос.


Ralph Lauren Big Pony 2 for Women ще се предлага в розов флакон със син номер 2 и представлява по своята същност чувствен парфюм за спонтанната и съблазнителна жена. Съставът на това издание е флорално-плодово-ориенталски като комбинира червената боровинка със зърна от тонка.


Ralph Lauren Big Pony 3 for Women е аромат, който се характиризира със своя свободен дух. Основната му цел е да бъде перфекният аксесоар на независимите жени с бунтарски дух. Числото 3 представлява ярък оранжев акцент върху слънчевия жълт флакон. Ароматната композиция включва сочна круша и неустоима мимоза.


Ralph Lauren Big Pony 4 for Women е аромат с невероятен стил. Флаконът с виолетов цвят носи жълт номер 4-ри. Парфюмът е идеален за динамичните жени, готови да посрещнат всички предизвикателства. Той притежава флорално-ориенталска композиция, създадена от дива череша и амбър.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго...

Най-подходящите мъжки парфюми за есента и зимата

И след като представихме няколко изключително привлекателни и модерни предложения за дамски парфюми през есенно-зимния сезон, сега дойде ред и на силния пол. За мъжете подходящите парфюми за Есен/...

Най-подходящите дамски парфюми за есента и зимата

А ето, че топлото лятото отстъпи място на есента, а след нея ще дойде и студената зима. И докато все още може да се наслаждаваме на оставащите топли дни, определено трябва да започнем да мислим и за...
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818