Outspoken by Fergie

Оценка: 4.4 (19 гласа)
Тип: 
За жени
Година на производство: 
2010
Outspoken by Fergie

Outspoken е създаден за жената, която няма нужда от представяне. Вярна на себе си и своите убеждения ... пряма. Ароматът е Женствен. Флорален. Секси. Безстрашен. Неочакван. Той е една експлозивна комбинация от замръзени горски плодове шокиращо противопоставени на ултра-женствената тубероза и пикантна черна кожа.

Outspoken разкрива своето присъствие с един свеж и пикантен микс от нотки на горски плодо и шафран. Сърцевината му клони към цветния спектър богато наситена с тубероза, жасмин и пасифлора. Нотки ветивер, кожа и абанос са оставени да отзвучат последни, придавайки мекият дървесен завършек на Outspoken.

Като цяло обаче, туберозата е истинския доминиращ аромат, докато плодовите нотки са едва доловими в последните фази. Някои дори биха го оприличили с нежното докосване на роза.

Жените с по-изтънчен вкус и снобска взискателност, най-вероятно няма да го харесат особено. Но, нека бъдем честни, тези, които са се наслаждавали на ароматите на Avon  в миналото, ще бъдат силно привлечени и от Outspoken също.

Имайки предвид, че Фърги е известна с нейната агресивна, и в същото време дружелюбна натура, много от почитателите й очакваха Outspoken да подражава на характера й. Но каква изненада! Новият аромат определено е секси с флорални нотки, които преливат в плодовите нюанси, за да оставят накрая впечатлението за флирт и... още нещо.

Този продукт не се предлага в момента.

Моите парфюми

Разбери повече
     

Ревюта

Количка

Loading cart

Допълнителни Настройки
Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818