Hugo Boss Orange Man

Оценка: 4.7 (13 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
2011
Boss Orange за мъже

Отворете съзнанието си, oсвободете душата си... Оставете очакванията си на страна и открийте света на мъжката версия на BOSS Orange. Този аромат е изпълнен с енергия, характер и харизма, които няма да ви оставят безразлични. 

Boss Orange е предназначен за страстните, непринудени, спонтанни и в същото време спокойни мъже. Неговият мощен аромат пресъздава волята, оптимизма и радостта, които са типични за мъжкия дух. 

Hugo Boss Soul

Оценка: 4.7 (12 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
2005
Hugo Boss Soul

"Натурално съблазняващ, пленяващо мистериозен, омагьосващо мъжествен" - така компанията Hugo Boss описва един от най-успешните си мъжки аромати - Boss Soul. Търсейки контрастът между сянката и светлината, Boss Soul носи душа на съблазнител в тялото на чаровен, уверен в себе си мъж.

Hugo Boss Selection

Оценка: 4.8 (11 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
2006
Boss Selection

Вълнуващ, луксозен мъжки аромат, олицетворение на успеха и радостта от по-изтънчените неща в живота. Тези черти на Boss Selection му отреждат място сред най-продаваните аромати за мъже в света.

Boss Selection е чудесен аромат за мъже, които търсят и постигат успех, а луксът се е превърнал в неизменна част от живота им.

Hugo Boss Orange

Оценка: 5 (12 гласа)
Тип: 
За жени
Година на производство: 
2009
Boss Orange

Първият аромат на спортната линията Boss Orange е свежо и чувствено женско ухание, създадено за освободената, интригуваща, красива, спонтанна, и не на последно място, харизматична жена.

Актрисата Сиена Милър представя парфюма по неповторим начин, а свежият пролетен аромат на Boss Orange допълва съвсем естествено нейното излъчване на една модерната, естествена, градска жена. 

Hugo Boss Bottled

Оценка: 4.8 (12 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
1998
Boss Bottled

Създаден за мъжа, живеещ в големия град, Boss Bottled е често определян като емблематичен за онези представители на силния пол, които са проявили стила и усета, необходими, за да го ползват. Следвайки напълно традициите на марката, ароматът създава впечатление за елегантност, модерност и изисканост.

Hugo Boss Hugo

Оценка: 4.4 (12 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
1995
Hugo от Hugo Boss

Лансиран през 1995 г. и вдъхновен от поколението Х, Hugo е изпълнен с аромат, който предизвиква усещане за северен въздух, дълбоки гъсти гори и вълни, разбиващи се в морските скали.

Този аромат няма да ви остави безразлични: или ще се влюбите в него, или ще го намразите. Дървесните му нотки напомнят Acqua di Gio и Versace Green Jeans. Основните му нотки са: зелена ябълка, борови иглички, градинска мента, кедър, жасмин, лавандула, градински чай, цветчета карамфил.

Количка

Loading cart

Допълнителни Настройки
Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818