Ralph Lauren The Big Pony - ароматите, в които индивидуалността среща масовия вкус

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф Лорен Днешното поколение мъже не могат да бъдат описани просто с няколко думи. Та са склонни да разкриват ризлични черти от своето "Аз" в зависимост от средата и предизвикателствата пред тях. Именно това е накарало компанията Ралф Лорън да създаде колекцията от аромати Big Pony представяща основните увлечения на младите мъже: Спорт, Съблазняване, Приключения, и Стил.

Колекцията е предназначена за мъжете между 18 и 30 години, а ароматите в нея не могат да бъдат описани като "ултра модерни". Те са по-скоро отлично подбрани за тяхната целева аудитория: млади хора, които не искат "странни" парфюми, а търсят познати, не толкова сложни, чисти и свежи ухания.

Четирите парфюма -  Sports, Seduction, Adventure и Style, представени в колекцията, дават възможност на мъжете да изразят всяко тяхно настроение или черта от характера, във всеки един даден момент. 

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф Лорен

Посланието на колекцията е ясно: Влез в играта и я играй по своите правила. А четиримата играчи на поло, избрани за рекламни лица на ароматите, са истинско вдъхновение за новото поколение мъже, които могат да сменя правилата на играта, могат да разкриват своята индивидуалност с различен аромат всеки ден и да бъдат уникални.

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф Лорен

Ясната и изчистена компазиция на четирите аромата е постигната чрез смесване само на две съставки, което придава уникалност на колекцията, а крайният резултат е наистина вдъхновяващ.

Лъскавите, прозрачни, стилизирани флакони на колекцията Big Pony са оцветени в ярки цветове, контрастиращи с логото на Big Pony и индивидуалните им номера - подбрани да подхождат на аромата и характера на всеки парфюм.

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф ЛоренBig Pony 1

Спортният аромат. Този освежаващо-тонизиращ цитрусов парфюм се състои от нотки на лимон и грейпфрут, които карат мъжете да се стремят към победата. Спортната игра и жаждата за победа вдъхновяват цветовете вложени във флакона - синя бутилка със зелено лого и жълтия номер 1.Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф ЛоренBig Pony 2

Съблазнителеният аромат. Този парфюм носи екзотиката на Изтока. Секси микс от тъмен шоколад и мускус, за да бъде мъжът наистина неустоим. Жълтото лого и номер 2 оцветен в смел зелен цвят върху червения флакон представя желанието на мъжа да бъде победител в играта наречена "съблазняване".

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф ЛоренBig Pony 3

Аромат на приключенския дух. Парфюмът улавя в себе си дъха на гората. Вълнуващо ухание на мента и корен от джинджифил сякаш ни въвежда в света на адреналина и ни подготвя за едно истинско екстремно усещане. Приключението да участваш в играта и предизвикателството на непознатото вдъхновяват зеления флакон със солидния син номер 3 и оранжевото лого зад него.

Представяне на колекцията от парфюми The Big Pony на Ралф ЛоренBig Pony 4

Стилният аромат. Парфюмът с плодово-дървесни нотки е стимулиращо съчетание на мандарина и дърво киара за единствен по рода си стилен аромат. Да играеш играта със стил и възможността да изразиш индивидуалността си стоят зад оранжевия флакон с червен номер четири и синя емблема отзад.

 

 

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818