Как да разпознаем фалшивия парфюм в 6 стъпки

Как да разпознаем фалшивият парфюм в 6 стъпки

Ограничени сте финансово, но искате да се сдобиете с любимия си парфюм? В преследването на най-доброто намаление, шансовете да попаднете на имитации са огромни.

За да знаете какво пръскате върху вашата кожа, просто следвайте тези 6 стъпки за различаване на истинския парфюм от имитацията.

Стъпка 1 - Направете проучване. Запознайте се с аромата и различните му нотки, посетете някой магазин, за качеството на чиито парфюми сте сигурни, и помиришете парфюма.

Стъпка 2 - Цената е от значение. На пример, покупка на "Creed Original Vetiver" за под 50 лева може, на пръв поглед да ви се стори като изгодна сделка, но за съжаление новия ви парфюм ще бъде просто евтина имитация. Множество големи вериги магазини правят страхотни отстъпки на парфюми, но те рядко надвишават 50% от цената на дребно.

Стъпка 3 - Разгледайте внимателно опаковката. Тя трябва да бъде опъната и непокътната. На кутийката, съдържаща парфюма, трябва да има отпечатано фирмено лого или знак. Проверете имената на парфюма, ако забележите правописна грешка, можете да бъдете сигурни, че сте попаднали на имитация. Опитайте се да различите оригиналът от неговия двойник.

Как да разпознаем фалшивия парфюм
Опаковките отляво са имитациите.


Стъпка 4 - Помолете за мостра и погледнете течноста отблизо. Ако течността е по-светла или по-тъмна от нормално, то причината за това може да бъде наличието на алкохол в парфюмът.

Стъпка 5 - Огледайте се за подобни продукти от същата марка. Ако например си купувате "Donna Karan Cashmere Mist", и в магазина няма други продукти от DKNY, това може да е знак, че парфюмите, които ви предлагат, не са оригинални.

Стъпка 6 - Попитайте за безплатни мостри и рекламни материали от производителя. Лицензираните търговци би следвало да разполагат с такива.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818