Thierry Mugler Womanity

Оценка: 4.8 (49 гласа)
Тип: 
За жени
Година на производство: 
2010
Womanity от Thierry Mugler

Когато чуете името Thierry Mugler, несъмнено това, което първо изплува в съзнанието ви е Angel. Този революционен аромат откри едно цяло ново измерение в парфюмерийната индустрия - измерението на гастрономията. Следващият хит, с който Mugler завладя пазара беше мистериозният Alien. И сега сагата от женствени аромати е допълнена от третия аромат на Thierry Mugler, а именно Womanity.

Всички парфюми на Mugler са изпълнени със символизъм, базиран на хармония от парадокси. Те са нестандартни и сюрреалистични. Те не могат да бъдат определени просто като "хубави и приятни" аромати поради тяхната предизвикателност, експерименталност, игривост, и не на последно място - елегантност и стил.

Новият парфюм на Mugler е също толкова амбициозен, колкото и предшествениците му. Идеята зад Womanity е той да служи като връзка между всички жени, като "положителна енергия, минаваща през различните типове женственост".

Основните ключови нотки на сладко-пикантния състав на Womanity са трите аромата на сладки зрели смокини,  черен хайвер и смокиново дърво.

Въпреки всеобщото схващане, че ароматът на смокиня е често използвана съставка при парфюмите, истината съвсем не е такава. За пресъздаването на смокиновите нотки в Womanity е използвана иновативната технология на Мане за молекулярно извличане на аромати. Благодарение на нея присъствието на този аромат може да бъде по-скоро "усетено на вкус" отколкото помирисано.

Същата технология е използвана и за пресъздаването на аромата на черен хайвер - мистериозна и изключително уникална нотка. Използван със сигурност за първи път в парфюмерията, хайверът има солен, дървесен и много привлекателен аромат, напомнящ на едно изтънчено ястие. Когато го усетите за пръв път, ще останете озадачени от това колко различен може да бъде: тъмен, но същевременно сигурен; с лек привкус на сол, но без да дразни; богат, пълен и много приятен за носене.

Допирът с акордите на смокиново дърво, лежащи в основата на аромата, напомня на нежността от женско докосване - меко и грижливо, успявайки да съчетае със същия финес всички тези силни съставки в един балансиран аромат.

След всичко казано дотук, може би сте усетили символизмът зад Womanity: а именно срещата на игривостта и спонтанността на младостта с опита и мъдростта на миналото, които пресъздават способността на жените да се разбират с поглед. Няма съмнение - Womanity тече във вените на всяка една жена!

Моите парфюми

Разбери повече
     

Ревюта

Количка

Loading cart

Допълнителни Настройки
Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818