Davidoff Cool Water Men

Оценка: 4.6 (7 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
1988
Davidoff Cool Water Men

Davidoff Cool Water Men е чувствен, неочакван и предизвикателен като динамиката на вечно променящия се океан.  Отдайте му се и неговите прохладни вълни ще ви дарят със сила и жизненост за целия ден.

Ароматът на Davidoff Cool Water Men е силен и свеж и представя връзката между духа и тялото. В композицията му са използвани класически съставки, комбинирани по един иновативен начин. След нанасянето му върху кожата, той се слива с нея и се превръща в аура, която ви обгръща.

Davidoff Zino Davidoff

Оценка: 5 (17 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
1986
Zino Davidoff

Zino Davidoff принадлежи към една  епоха, в която мъжете не са се срамували да подчертават своята мъжественост и да демонстрират своята сила и доминация над нежния пол, в пълен унисон с фундаменталните природни закони за мъжкото и женското начало. За съжаление в наши дни реалността е различна и доста голяма част от представителите на мъжкия пол са подвластни на т.нар. "метросексуалност", чиито негативни тенденции оказват влияние и върху парфюмерийната индустрия.

Davidoff Champion

Оценка: 4.9 (17 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
2010
Davidoff Champion

Швейцарската компания за ексклузивни тютюневи изделия Davidoff, лансира на пазара нов мъжки парфюм под наименованието Champion. Аромат с подчертано свеж и спортен характер, създаден за мъжете, които знаят какво искат: да бъдат винаги на върха. Спортът е неизменна част от техния живот, помагаща им да развият своята физика и психика. В този ред на мисли, Champion е допълнение към решимостта и усърдието, които те проявяват в стремежа си "да бъдат шампиони".

Davidoff Cool Water Man Ice Fresh

Оценка: 4.8 (11 гласа)
Тип: 
За мъже
Година на производство: 
2010
Cool Water Man Ice Fresh

Cool Water Man Ice Fresh е един освежаващ полъх от морски нотки, създаващ впечатление за вълни разбиващи се в прибоя. От създаването на оригиналния аромат Cool Water през 1988 година, компанията Davidoff е представила няколко негови лимитирани летни версии. За лято 2010 Davidoff Cool Water лансира "Ice Fresh", чиято цел е да ви държи "охладени", дори когато температурите навън се покачват до рекордни нива. От Davidoff също така съветват, флаконът да бъде държан в хладилник през деня, за да се запазва свежестта по-дълго.

Количка

Loading cart

Допълнителни Настройки
Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Луксозната колекция D&G Velvet Collection с два нови аромата от Изтока

Dolce and Gabbana добавиха два нови аромата към тяхната Velvet Collection, която бе пусната за първи път на пазара в известния лондонски магазин Harrods през ноември 2011 г. Първоначално колекцията...

Имената на спечелилите подарък на стойност 50лв за Коледа от Smell.bg вече са известни

Коледният дух ни завладява и омагьосва. Достига до най-закътаните ъгълчета на душата ни, за да превърне в реалност най-съкровените ни желания. Ние вярваме, че всяко едно от тях може да се сбъдне....

Брус Уилис очарова дамите със своя първи женски аромат

След първият аромат за мъже, който с името на Брус Уилис през 2010 година, от компанията LR обявиха и излизането през 2012 година на аромата за жени Bruce Willis Lovingly. Дебютният парфюм за жени на...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818