Рекламата на новия парфюм на Бионсе - прекалено секси за ефир

Рекламата на новия парфюм на Бионсе - прекалено секси за ефирГорещата реклама на певицата за последния й парфюм Heat, бе определена като "прекалено сексуално провокативна" за детската аудитория от органите за контрол на телевизионните предавания във Великобритания. Поради тази причина рекламата е забранена за излъчване в дневните часове.

Бионсе вече е омъжена жена, но това не я спря да покаже толкова много сексапил, че се оказа прекалено секси за телевизионно излъчване.

В началото на клипа Биосе лежи гола във вана и прекарва пръсти по голото си тяло, което изглежда е преминала рамките на благоприличие на острова.

"Получихме оплаквания от хора, чиито деца са видели рекламата по средата на деня между детските и семейните програми. Въпреки че не смятаме, че рекламата е опасна за възрастни и тийнейджъри, считаме, че движенията на тялото на Бионсе и кадрите, в които роклята й пада, я превръщат в сексуално провокативна реклама, която не е подходяща за деца."

Но това не е всичко. След сцените във ваната, рекламата продължава с кадри на разгорещената певица облечена в оскъдна червена рокля да върви по коридора, да гали стената предизвикателно, и завършва пред огледалото, където тя изпада в екстаз.

Нейният глас се чува като фон, пеейки песента "Fever".

Органите за контрол на телевизионните предавания във Великобритания е трябвало да разследва рекламата след като са били получени доста оплаквания от зрители.

От Sony, лейбълът на Бионсе, отказват коментар по случая.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго...

Най-подходящите мъжки парфюми за есента и зимата

И след като представихме няколко изключително привлекателни и модерни предложения за дамски парфюми през есенно-зимния сезон, сега дойде ред и на силния пол. За мъжете подходящите парфюми за Есен/...

Най-подходящите дамски парфюми за есента и зимата

А ето, че топлото лятото отстъпи място на есента, а след нея ще дойде и студената зима. И докато все още може да се наслаждаваме на оставащите топли дни, определено трябва да започнем да мислим и за...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818