Outspoken - Дебютен парфюм на Фърги от Black Eyed Peas

Фърги от Black Eyed Peas Пуска ПарфюмФърги от Black Eyed Peas си партнира с Avon за създаването на нова линия сладки аромати - Outspoken, вдъхновени от нейната спонтанност и вяра в себе си.

Фърги споделя, че първият й парфюм е смело съчетание от цветни аромати, започващо с микс от замразени горски плодове, карамбола и див шафран. Благодарение на есенциите от тубероза, среднощен жасмин и пасифлора, сърцевината му е описвана като опияняваща, а ароматът на черна кожа, необработен абанос и ветивер придават "безстрашна" нотка на парфюма. С тази взривоопасна комбинация от аромати, явно е, че нищо не стои на пътя на Outspoken към успеха!

"От музиката до гардероба ми, стилът ми се върти около това да покажа моята гледна точка на света", заявява Фърги пред изданието на Avon.

"Ето защо реших, че първият ми аромат трябва да излъчва независимост. Outspoken определено ще кара хората да се обръщат след вас, но той също така и ще подчертае вашата индивидуалност."

Кой би предположил, че един парфюм може да постигне всичко това само с няколко пръскания?

Outspoken by Fergie ще бъде пуснат тази есен на цена от 30 долара на пазара в Канада и САЩ през независимата дистрибуторска мрежа на Avon, а по-късно и в Европа.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго...

Най-подходящите мъжки парфюми за есента и зимата

И след като представихме няколко изключително привлекателни и модерни предложения за дамски парфюми през есенно-зимния сезон, сега дойде ред и на силния пол. За мъжете подходящите парфюми за Есен/...

Най-подходящите дамски парфюми за есента и зимата

А ето, че топлото лятото отстъпи място на есента, а след нея ще дойде и студената зима. И докато все още може да се наслаждаваме на оставащите топли дни, определено трябва да започнем да мислим и за...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818