И победител в първата томбола на Smell.bg е....

И победител в първата томбола на Smell.bg е....За нас е изключително приятно, най-накрая, след един вълнуващ месец на надпревара, да обявим и победителят в нашата първа томбола. И това е .... Клементина Манчева!

На победителката честито!

А на всички останали пожелаваме успех, защото предстоят още много подобни игри. Може би следващият път съдбата ще се усмихне точно на вас Smile.

Клементина Манчева беше изтеглена на случаен принцип от списък с над 13 000 тага. За по-любопитните ето и видео, което направихме по време на тегленето на победителя:

Според регламента на играта, победителят има право да избере един от шестте парфюма за подарък, и Климентина направи своя избор Womanity от Thierry Mugler - ароматът на истинската съвременна жена!

И да не забравим да благодарим на всички, които, по време на играта, си направиха СВОЯ КОЛЕКЦИЯ от парфюми, които Искат, Имат или Някога са имали, възползвайки се от последния хит на Smell.bg МОЯТА КОЛЕКЦИЯ.

А сега накъде? Какво да очаквате в бъдеще?

Екипът на Smell.bg ще продължава да добавя по малко радост в делничния ден като ви поднасяме интересни материали за звездите и парфюмите, новини и много други вълнуващи неща от света на ароматите, включително и актуална информация за новите томболи и игри :), така че продължавайте да следите сайта. И ако все още не сте се присъединили към нашата Facebook станица, непременно го направете, за да сте първите, които ще научат какво се случва в Smell.bg.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго...

Най-подходящите мъжки парфюми за есента и зимата

И след като представихме няколко изключително привлекателни и модерни предложения за дамски парфюми през есенно-зимния сезон, сега дойде ред и на силния пол. За мъжете подходящите парфюми за Есен/...

Най-подходящите дамски парфюми за есента и зимата

А ето, че топлото лятото отстъпи място на есента, а след нея ще дойде и студената зима. И докато все още може да се наслаждаваме на оставащите топли дни, определено трябва да започнем да мислим и за...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818