Бевърли Хилс създаде собствена линия парфюми

Бевърли Хилс Американският град Бевърли Хилс създаде собствена линия парфюми в партньорство с JT Brands създадоха серия парфюми, които улавят по неповторим начин атмосферата и дух на един от най-популярните градове в щатите.

Колекцията от аромати включва три парфюма: Rodeo, Iconic и Must Have, съдържащи нотки на растения и цветя, които се срещат в Бевърли Хилс, Калифорния, включително дива роза, калифорнийски божур, див калифорнийски сладък грах и див калифорнийски кедър.

Опаковката на парфюмите е дело на Золтан Пали, архитект, носител на множество награди. Неговото име се свързва още и с проекта за изграждането на Центъра Уолис Анберг за Сценични Изкуства. Интересното тук е, че приходите се споделят с Бевърли хилската компания Брадфорд, градът и Търговската камара.

Друг любопитен факт е, че градът не е похарчил нито един долар от събраните данъци за реализарането на проекта. С едно малко изключение - разходите за регистрация на търговската марка в различни страни.

Ароматът вече е пуснат в някои търговски вериги в САЩ, Великобритания, Франция, Дубай. В България може да го очакваме през 2011 г.

Сподели в

Топ продукти

Коментари

Количка

Loading cart

Промоционална безплатна доставка при поръчка на 2 или повече парфюма

Вижте кой е идеалният подарък за Свети Валентин!

Парфюм, шоколади или цветя? От трите най-популярни подаръци за Св. Валентин, само един не съдържа калории и няма да повехне скоро. Ароматът е вечен подарък, който създава траен спомен и остава дълго...

Най-подходящите мъжки парфюми за есента и зимата

И след като представихме няколко изключително привлекателни и модерни предложения за дамски парфюми през есенно-зимния сезон, сега дойде ред и на силния пол. За мъжете подходящите парфюми за Есен/...

Най-подходящите дамски парфюми за есента и зимата

А ето, че топлото лятото отстъпи място на есента, а след нея ще дойде и студената зима. И докато все още може да се наслаждаваме на оставащите топли дни, определено трябва да започнем да мислим и за...
47.99
лв
Carolina Herrera 212 Sexy

Carolina Herrera 212 Sexy

За жени
4.6
18.99
лв
Carolina Herrera Chic for women

Carolina Herrera Chic

За жени
4.75
78.99
лв
Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million

За мъже
4.76744
57.99
лв
Dolce & Gabbana The One for men

Dolce & Gabbana The One за мъже

За мъже
4.933335
71.99
лв
Emporio Armani Diamonds Summer for men

Emporio Armani Diamonds Summer for men

За мъже
4.81818